Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 28 of 49 961 records.
FAN NOLI DHE VEPRA E TIJ - FAN NOLI DHE VEPRA E TIJ BAJRAM CURRI - Dokumentar pjesa 1/2 Kukes - Kukes Maya Alickaj - Takohemi ne Tirane Maya_Alickaj - Merre_se_ta_muorren
Permbytjet ne Shkoder, -  evakuohen banoret - 7 janar 2009 Portokalli Viti i Ri 2010 - Portokalli Viti i Ri 2010 - PD vs PS Konference per shtyp | Dy Fjale Google unveils Nexus One smartphone - Google unveils Nexus One smartphone (HQ) Festival i Kenges 48 (2009) - - Recap of all 20 songs Juliana Pasha - - Nuk mundam pa ty (Eurovision 2010 Albania)
Motrat Mustafa -2010 - Motrat Mustafa Potpuri Gezuar 2010 Ja na erdhi Viti i Ri - Ja na erdhi Viti i Ri - The New Year is coming - 2010 Nikon D3000 christmas photos - Nikon D3000 christmas photos Reshat Arbana - Fishta - Shqypnia e Lire, Irini Qirjako -  - C'u mbush mali plot me rrush
Irini Qirjako  -  - Te Rrapi Ne Mashkullore Gezim Nika -  - Shqiperi o Nana Ime Anthem Albania - Himni Flamurit - Anthem Albania - Himni Flamurit Hymni kombetar - Hymni kombetar Flamuri Gjigant Shqiptare - Flamuri Gjigant Shqiptare

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | {28} | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 |    Next >> 

AlbAtlanta.com