Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 35 of 49 961 records.
MIRUSH KABASHI  - Reshat Arbana - lahuta e malesis PJESA 02 Reshat Arbana - lahuta e malesis PJESA 01 Inva Mula - - Rigoletto President Barack Obama 2009  - President Barack Obama 2009 Inauguration and Address
Ardit Gjebrea & Inva Mula - Te dua Portokalli - Portokalli 8-12 , Emisioni   - Albania's Future Riviera Dorina Xerxa - ethet 4 finalja e trete - Dorina Garuci - ethet 4 finalja e dyte
 EVIN THANA - ETHET Finale 1 - EVIN THANA West Side Family - Vendi i trete - Jehone Juliana Pasha dhe Luiz Ejlli -Vendi i dyte - Nje jete Kejsi Tola - Kenga Fituese - Me Merr ne Enderr (Semi 1) Kejsi Tola - ethet 4 finalja 6 - kejsi tola
Agron Llaka - Portokalli 9-7 , Mbreti i Shqiperis Sali Berisha Agron Llaka - Portokalli-Sali Berisha Ne Kuvend Sidrit Bejleri  - Oh, moj ti me sy tė zi Rovena Dilo  - Rovena Dilo - Kur Celin Bozhuret (1982) Sali Berisha genjen rendshem ne BBC Hardtalk - Sali Berisha genjen rendshem ne BBC Hardtalk

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | {35} | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 |    Next >> 

AlbAtlanta.com