Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 37 of 48 945 records.
  - Souliotes: These 'Greek' Heroes are actually ALBANIANS   - Shqiptaret ne Evro-Arvanite Vace Zela - nenat tona Vace Zela - Lemza Vaēe Zela - Natėn vonė
Olta Boka  - E lumtur te dua (Vaēe Zela) Olta Boka - Zemren Lame Peng Koco Devole - Portokalli 2-4 Doktori Koco Devole -  Agron Llakaj - Leku dhe shendeti humor me koco devole Agron Llake Agron Llakaj - Radha e vizave
Agron Llakaj - Parodi Koco Devole - Telekomedia Gjuetia e Fundit.-1.   - demokrati Behar Mera - behar mera tek oj baresh a do lesh emigranti qe harron famil Behar Mera - jeta neper bote dhe femijet e shumte behar mera dhe rita
Thaēi - Pavarėsia e Kosovės demokratizon edhe Serbinė 1 - Vlora, Albania 1 - Vlore, Albania 1 - Miss Universe 2008 1 - MISS UNIVERSE 2008 WINNER !!!

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | {37} | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 |    Next >> 

AlbAtlanta.com