Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 38 of 50 991 records.
LULE BAJRA - LULE BAJRA TVP - FOLKLOR nga Arkivi i TVP - 1 TVP - FOLKLOR - VALLE nga Arkivi TVP - 3 1986 - Programi festiv i vitit te Ri 1986 - 2 Kolazh TVP Vitit Te Ri 2008  - Pritja e Vitit Te Ri 2008 nga Kengetare te ndryshme
Festa e Flamurit - Festa e Flamurit Dita e Flamurit ne New York - Dita e Flamurit ne New York 28 nentori ne rumani - 28 nentori ne rumani Dita e flamurit Tetovė - Dita e flamurit Tetovė Dita e Flamurit ne Shkup - Dita e Flamurit ne Shkup
Dita e Flamurit [28 Nėntori 2008] SHKUP - Dita e Flamurit [28 Nėntori 2008] SHKUP Flamuri dhe Hymni Kombetar - Flamuri dhe Hymni Kombetar Hymni Shqiperise - Hymni Shqiperise Dita e Flamurit - Dita e Flamurit 28 nentori - 28 nentori
28 Nentori-Gostivar - Nevzat Bejta-28 nentori-Gostivar   - Gjergj Kastrioti - Skanderbeg   - Skenderbeu   - Albania - Beselidhja e Lezhes 1444   - Albanian parade, shqiptaret ne New York 2008

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | {38} | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 |    Next >> 

AlbAtlanta.com