Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 44 of 47 925 records.
Potpuri kenge dasmash  - Potpuri kenge dasmash Koco Devole - Qoftelargu ose Babai i Berishes Portokalli - Polici Koco Devole - Sali Berisha dhe Qoftelargu - 2 Shblsh dhe Gjini - Portokalli
Ramadan kafsha dhe Gjini - Portokalli Gjini - Gjini minator Gjini - Gjini dhe pronat e tij Aurela Gace - Albanian Heritage Day Ardit Gjebrea - Dimėroj
Albania - Presentation - Albania Albania - Aeroporti Ramadan Kafsha dhe Gjini - Tironsi i del zot Tirones Vini & Gjini -  Nini&Gjini -
Gjini - Gjini Ramadan Kafsha Blero dhe Shpat Kasapi - Falma ne portokalli Portokalli - Portokalli 2006 #3 Avdiu dhe Shaqira -  Avdiu dhe Shaqira - Analfabeti

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | {44} | 45 | 46 | 47 |    Next >> 

AlbAtlanta.com