Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 45 of 47 930 records.
Gjini - Gjini Ramadan Kafsha Blero dhe Shpat Kasapi - Falma ne portokalli Portokalli - Portokalli 2006 #3 Avdiu dhe Shaqira -  Avdiu dhe Shaqira - Analfabeti
Agron Llaka - S. Berisha & Skenderbeu New York - Albanian parade Agron Llaka - Me Sali Berishen Trupa e Shkodres - Dasma dhe Refiku DJEMTE E VJOSES -
Koco Devole - Sali Berisha dhe Qoftelargu - 1 Eli Fara  -  Mihallaq Andrea -  Alexander Gjoka  - Dua Parodistet e Vlores - Pa dru
Gjini - Skenderbeu -Prifti dhe Gjini Besart Kallaku(Gjini)-Ermal Mamaqi(Paganini/Bleta) - Portokalli Potpuri kenge dasmash III  - Potpuri kenge dasmash III Olta Boka  - Zemren e lame peng Vaēe dhe Hysni Zela - Zunė fushat tė drithėrojnė

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | {45} | 46 | 47 |    Next >> 

AlbAtlanta.com