Albatlanta
Video
(Powered by youtube)

Page 47 of 49 969 records.
Blero dhe Shpat Kasapi - Falma ne portokalli Portokalli - Portokalli 2006 #3 Avdiu dhe Shaqira -  Avdiu dhe Shaqira - Analfabeti Agron Llaka - S. Berisha & Skenderbeu
New York - Albanian parade Agron Llaka - Me Sali Berishen Trupa e Shkodres - Dasma dhe Refiku DJEMTE E VJOSES -  Koco Devole - Sali Berisha dhe Qoftelargu - 1
Eli Fara  -  Mihallaq Andrea -  Alexander Gjoka  - Dua Parodistet e Vlores - Pa dru Gjini - Skenderbeu -Prifti dhe Gjini
Besart Kallaku(Gjini)-Ermal Mamaqi(Paganini/Bleta) - Portokalli Potpuri kenge dasmash III  - Potpuri kenge dasmash III Olta Boka  - Zemren e lame peng Vaše dhe Hysni Zela - ZunŰ fushat tŰ drithŰrojnŰ Liljana Kondakši - E bukur vjen pranvera

<< Previous   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | {47} | 48 | 49 |    Next >> 

AlbAtlanta.com